HELLO MÅNDAG, NY VECKA = NYA KLÄDER! :-)

Hallå hallå solstrålar! :-) Hoppas ni har haft en h ä r l i g helg och skön start på veckan. Påsken närmar sig och det är alltid mysigt med STOR helger! :-) I lördags var jag och min fina vän Frida ute och åt god mat och drack gott vin sedan mötte vi upp Carro och Kristin för lite drinkar och barhäng. Sen vidare mot Bluemoonbar, en helkväll blev det och super trevligt hade vi.





Fotar nyheter imorgon. Nu ska jag snart köra ett Body Pump pass och svettas lite...:-)
Ha en trevlig måndags kväll. Kram



INSPIRATION









Lite fina inspirations bilder....:-) Nu äntligen har jag fått ordning på bilderna. Kommer mera men nu har jag brådis! Kram sålänge. HAPPY L ö r d a g


HELLO TORSDAG

Hej u n d e r b a r a du! Hoppas din dag har startat på bästa sätt. Dagarna bara flyger iväg och imorgon är det redan en ny weekend! :-) Nästa vecka är påsk veckan och hoppas verkligen att vi kan njuta lite sol. Själv ska jag åka till Sälen över påskhelgen och åka skidor, vad vore då inte bättre än v a c k e r t väder! Idag ska jag försöka få hjälp med uppladdning av bilder, har massor av pix att visa. :-) Nu kööör vi igång torsdagen !! Wiieee.... Hej på en stund.

GODDAG ONSDAG

Hej kära bloggisar! :-) Som ni nog märkte blev det inga bilder igår! Jag får helt enkelt inte till det som det ska. Jätte ledsen för det men ska självklart få ordning på detta snarast, a.s.a.p :-) Vi hörs snart igen. Nu ska vi fånga dagen för den kommer aldrig tillbaka, så ta tillvara på den!

SOL I SINNE... =)

Hej solstrålar! =) Idag är det regn ute, men sol inne..=) Oj oj vad dagarna springer iväg, har varit mycket att göra och tiden har inte räckt till. Men jag finns kvar såklart! :-) Idag har jag ordnat med påskris och dekorerat med fjädrar och planterat lite påskliljor. Inget piggar väl upp som blommor gör, härligt ! Ska skylta om strax och fixa med lite pappersarbete... Förresten håller på att renovera sovrummet hemma i vitt, vitt vitt. I like :-) Bilder kommer när det är klart. Väntar på en leverans från Cream vilken dag som helst, åååh vad jag ser fram emot denna sändning det är såå mycket F I N T ! Och alla ni som ska på bröllop och liknande, perfekta klänningar för detta. Återkommer med lite bilder senare och en dagens! Kram till dig och jag önskar dig den bästa dagen.

TORSDAG

Hej härliga du! Oj vad dagarna går och vad dålig jag varit på att uppdatera mig. En knäpp på näsan och det ska bli ändring på det. Fotar för fullt nyheter i butiken och snart hoppas jag att jag kan få ordning på hur man lägger ut bilderna rätt! Kan knappast kalla mig teknikens under =) Idag har det varit full fart i butiken och det är så KUL!! Alltid lika roligt när kunder kommer in och vill "tacka" för hjälpen med kläder som dom blivit nöjda med och likaså bra service! Det gör mig H A P P Y ! =) Vi hörs snart igen och du, ha en s k ö n kväll och unna dig något gott... Kramar till dig

LÖRDAG KVÄLL

Hej. Lördag kväll, är mätt och trött. Har ätit god mat och tittat på melodifestivalen. Anna vann, KUL ! Ett  S T O R T Grattis till henne, mycket duktig och såå ung...Mäkta imponerad ! Har haft en bra dag i butiken och imorgon är en ledig dag, får se hur den spenderas... Så skönt att bara "vara" och göra det som faller in. Igår var jag hos frissan, blev riktigt nöjd tack och lov. =) Saknar mitt hjärta alldeles för mycket, önskade att du var här hos mig ! Puss

TJEJKVÄLL!!

Hej. Nu är jag hemkommen från en lyckad tjejkväll i butiken. Alltid lika trevligt =) Imorgon ska jag ä n t l i g e n  till frissan och fixa håret !! Ska bli sååå  l o v e l y  att få ordning på kalufsen.. Fredag är det imorgon också, tiden och veckorna bara flyger iväg. Helt galet men visst l ä n g t a r man bara MEST efter vår/sommar nu... *drömmer mig bort* Återkommer imorgon, tills dess ta hand om dig och må gott! =) K r a m

GODDAG TISDAG

Hej fina ni... Ännu en fantastiskt fin dag med strålande sol från en klarblå himmel, u n d e r b a r t ! Ska kicka igång denna dag först med lite pappers arbete och sedan ska jag packa upp nya varor som kommit och försöka fota dessa... Nu är det dags för gott kaffe och pappers fix! Återkommer senare men till dess vill jag önska dig en lovely day full av energi och glädje. =) Kram !

HEJ FINA LÖRDAG

Härliga ni, härliga lördag och härligt väder. HÄRLIGT VÄRRE!! =) Hoppas att du n j u t e r av sooolen och att din helg är alldeles f a n t a s t i s k. Själv njuter jag av alla fina kläder som kommit, inspiration till tusen har jag och till veckan smäller det. Då ska ni få se.. Nu ska det förberedas här för kvällen... Ciao sålänge !


SOOOLIG DAG IDAG !!

Wow, vad härligt strålande solsken idag. Vårkänslor någon? Det behövs inte mycket nu i början för att det ska sprätta lite i kroppen ! =) Det märks även i butiken att folk börjar bli sugna på vårkläder. För vill du ha vårkänslor ska du absolut ta dig ett besök hit. Massor av nya fräscha vårkläder, färska tulpaner och liljor och dessutom bjuder vi på kaffe och nybakat idag, mysigt om inte annat! Köpte även en blomma hem också så får vi se hur länge den lever, hihiii =) 



Såhär såg en annan solig dag ut i februari. Vi var ute på kilenegården och njöt av solen, grillade korv och drack varm choklad. Har nog skrivit om det tidigare men här kommer iallafall bild bevis !







Har skyltat om också, så här ser det ut JUST NU !!







I fönstret till höger en fantastiskt fin klänning. En midsommar dröm ! Fin till sandaler, boots, och jeans för att mixa det romantiska med det tuffa! Sedan en tunika med läckra pärlor som smyckar både hals och armar. Sommriga väskor och sjalar från samma märke Ester och Elenora som är helt nytt i butiken ! Och i fönstret till vänster, självaste paris =) har vi en fräsch blus från monrow 599 sek för den skönheten. Har satt ett längre linne under om man vill ha den till tights tillexempel. Fin fin jeans tunika från underbara Cream 799 sek ligger den på. På bilden även en underklänning som matchar till.

VÄLKOMMEN MARS MÅNAD !!

Hej vänner! Hoppas ni har kickat igång mars månad på bästa sätt, tänk vad härligt med ny start på en ny månad och vecka. Snön vräker ner, men vi håller ut lite till... Våren är på väg och jag känner på mig att vi får en härlig vår och en fantastiskt BRA sommar !! =) Förlåt min frånvaro från bloggen, sist jag gjorde ett inlägg försvann hela texten och alla bilder som jag hade laddat upp, tokigt blev det !  Tänkte göra ett nytt försök nu med blandannat lite bilder från modemässan i stockholm och några av de plagg som komma skall till butiken..












Ska du på bröllop i sommar? Fin klänning till fint tillfälle. Man kan faktiskt inte få för många klänningar och vad som är så bra är att det går att klä upp och ner på tusen olika sätt! =)



Ett självklart val till studenten/examen



Träffade även Anna Anka och var självklart tvungen att ta en bild! =)







Undrar varför vi är lila i håret här? =)



RSS 2.0