HEJ FINA BLOGGISAR

hej hej... efter några dagar med internet krångel kan jag äntligen blogga igen. :-) Igår var det full rulle hela dagen och efter stängning hade jag en bokad tjejkväll här i butiken. Och nu på torsdag är det V.I.P kväll i stan dom flesta butiker har öppet till 21.00 och självklart har även Sofias Garderob öppet! Varmt välkomna hit. Ska ladda ner lite bilder och ta kort på nyheter som kommit. Ha en bra dag sålänge!

CREAM LEVERANS

Tittut! ;-) Idag kom äntligen den efterlängtande leveransen från underbara Cream med massa snyggt. Fina klänningar och tunikor. Som jag har väntat! Ska snabba mig att packa upp och prismärka, måste nog skylta om också... Och självklart fota. Skynda er in och få lite vårkänslor, godbitarna tar snabbt slut så det är "försten till kvarn" som gäller ;-) Återkommer med bilder på skönheterna. Och jag hoppas att din dag är fylld med glädje och skratt och att du gör sådant som du mår bra utav! Enjoy life!

MÅNDAG OCH NY VECKA

Hoppas att du vaknat upp pigg och utvilad till denna nya härliga vecka och att solen ger dig energi. Själv har jag varit ute på en promenad, ätit frukost, tittat på nyhetsmorgon och läst tidningen lääänge! Kvalitetstid på morgonen :-) Snart ska jag iväg till butiken så jag ska fixa det sista här hemma nu, återkommer senare. Nu kööör vi måndag och jag hoppas att du får många lyckliga stunder, le och var glad ;-) det smittar av sig! Kram


HAPPY FREDAG

Hej fina bloggisar! ;-) Härligt med fredag och helg och att solen har tittat fram även idag! Ni som är ute efter klänningar, till veckan kommer det fin fina klänningar inför stundande studenter, bröllop och andra tillställningar. Då har VåReN flyttat in på riktigt. Igår hade vi tjejkväll i butiken med ett glatt tjejgäng, jätte trevligt och jag hoppas dom blev nöjda med kvällen och dom fina köpen. Ett STORT Tack till er!   Nu vill jag önska er en riktigt mysig fredag och hoppas att du unnar dig något gott ikväll.

NYHETER PÅ SOFIAS GARDEROB!!!


Jätte snygg Jeans tunika med fina detaljer, pris 799 endast i denim.


Super fräsch klänning/tunika även denna med arbetande detaljer som gör det lilla extra. Endast färg som synes och pris 599; Fint att matcha med jeans el leggings och jeans jackan! Tightsen på bilden finns även i svart och har dekorativa knappar längst ner vid benslutet. Pris 249;

TORSDAG

Hej. Hoppas du har kickat igång din torsdag på bästa sätt, själv har jag haft fullt upp på morgonen innan öppning. Bank ärende och handlat lite smått och gott för tjejkvällen som är bokad ikväll b.la. Black Eyed Pease spelas i högtalarna ute i butiken och jag dricker mitt kaffe... Önskar dig en BRA dag! Nu köööör vi...;-)

SNYGG KOMBO...


En tuff och rolig outfit. Linne/Tunika från Oxmo, pris 399 kr och kavaj Oxmo pris 549 finns även i svart. Under har jag ett långt linne även det Oxmo pris 199 kr. Suveränt bas linne att ha både som förlängning till tights och även under tunikor m.m Rekommenderas verkligen!

DAGENS OUTFIT OCH BAKOM KULISSERNA




Här har ni en dagens i form av klänning från Cream, scarf från monrow pris 349 kr finns även i en nougat/brun färg. Super skön att virra runt halsen och passar till "allt" Ni får ha översikt med den första bilden bakom kulisserna med bla min matlåda, vilken glamour! ;-) Hoppas du njuter din dag och att solen skiner på dig.

SAY HELLO TO MY NEW BEDROOM OCH WILMA :-)








Nu är ä n t l i g e n mitt UNDERBARA sovrum klart! :-) Och det blev såå fint! är super nöjd. Där kommer jag sova som en prinsessa. :-)

LONGTIME, NO SEEN...

Tittut alla fina bloggläsare! Har blivit en alldeles för lång break ifrån bloggen :-( Men nu är jag back in buisness igen och ska blogga som aldrig förr! :-) Hoppas NI alla haft en fin p å s k och ni som fortfarande är lediga njuter till MAX! Vi var ju i Sälen u n d e r påsken och hade det super BRA! God mat och dryck, bastubad, slalom och afterski, promenader med mera.. Och att bara "vara" som det ska va i fjällen! Denna fredag bjuder på soool :-) och visst är det u n d e r b a r t, det luktar VÅR!! :-) Önskar dig en perfekt helg och en härlig START med fReDaGsMyS!! Kramar

RSS 2.0