SOOOLIG DAG IDAG !!

Wow, vad härligt strålande solsken idag. Vårkänslor någon? Det behövs inte mycket nu i början för att det ska sprätta lite i kroppen ! =) Det märks även i butiken att folk börjar bli sugna på vårkläder. För vill du ha vårkänslor ska du absolut ta dig ett besök hit. Massor av nya fräscha vårkläder, färska tulpaner och liljor och dessutom bjuder vi på kaffe och nybakat idag, mysigt om inte annat! Köpte även en blomma hem också så får vi se hur länge den lever, hihiii =) 



Såhär såg en annan solig dag ut i februari. Vi var ute på kilenegården och njöt av solen, grillade korv och drack varm choklad. Har nog skrivit om det tidigare men här kommer iallafall bild bevis !







Har skyltat om också, så här ser det ut JUST NU !!







I fönstret till höger en fantastiskt fin klänning. En midsommar dröm ! Fin till sandaler, boots, och jeans för att mixa det romantiska med det tuffa! Sedan en tunika med läckra pärlor som smyckar både hals och armar. Sommriga väskor och sjalar från samma märke Ester och Elenora som är helt nytt i butiken ! Och i fönstret till vänster, självaste paris =) har vi en fräsch blus från monrow 599 sek för den skönheten. Har satt ett längre linne under om man vill ha den till tights tillexempel. Fin fin jeans tunika från underbara Cream 799 sek ligger den på. På bilden även en underklänning som matchar till.

Kommentarer
Postat av: Frida

Vilken fin vårblomma :) Slår dig en pling imorgon om jag inte kikar in i garderoben! Pusss

2010-03-02 @ 22:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0